Sinds 2000 uw betrouwbare bouwpartner!  
Leer ons kennen

Het Snijpunt vervaardigt bouwtekeningen voor architecten, makelaars, bouwbedrijven en particulieren in de Randstad en Midden-Nederland. De afhankelijkheid van nauwkeurige bouwtekeningen is niet te onderschatten. Kijkt u maar eens naar de gebouwen in uw straat of in uw stad. De serre van de buurman, de dakterras van een kennis, nauwkeurige bouwtekeningen vervullen een essentiële rol ons dagelijks leven.

Wij zijn ons hiervan bewust en streven dan ook naar 100% betrouwbaarheid in onze leveringen en al onze afspraken. Vertrouwen staat bij ons centraal.
Goede werkverhoudingen met alle betrokken partijen en een bevredigend rendement voor onze opdrachtgevers verliezen wij niet uit het oog. Vandaar dat wij niet alleen in Nederland, maar ook in Suriname een goede reputatie hebben opgebouwd.
Neemt u contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Langskomen bij ons mag ook, de koffie staat klaar. Indien gewenst komen wij graag bij u langs. Dit gesprek is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.

Wat bieden wij Vacatures
 

Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om uw ideeën uit te werken en adviseren u kosteloos over de mogelijkheden, voor- en nadelen van hetgeen u voor ogen heeft. Misschien zijn er betere alternatieven of heeft u dingen over het hoofd gezien - of heeft u nog helemaal geen goed beeld van wat u wilt dat er gebeurt.

Hebben wij uw interesse gewekt? Klik hier voor meer.

Het Snijpunt is altijd klaar om nieuwe talenten of ervaren bouwkundig tekenaars als medewerker te verwelkomen. Klik hier om de loopbaan mogelijkheden te bekijken binnen Het Snijpunt.

 

 

“Wi na pikin aksi sa e kapu bigi bon”
                                (klein van stuk, maar grote daden)

Het Snijpunt Bouwtekeningen en Bouwadvies Goudsbloemweg 53 1338RK, Almere / Tel: 036-5324592 / info@hetsnijpunt.nl Copyright 2016© / Algemene voorwaarden