Sinds 2000 uw betrouwbare bouwpartner!  
Waarom een bouwtekening van Het Snijpunt?

Uw tevredenheid
Het laten maken van een bouwtekening is bijna net zo spannend als het krijgen of kopen van uw eerste huis. U heeft hoge verwachtingen, veel vragen en kunt niet wachten tot het zover is. Zal het zijn zoals u had verwacht? Hebben wij uw wensen kunnen vertalen op papier? Gelukkig hoeft u zich daarover bij het vervaardigen van uw bouwtekening geen zorgen over te maken, want u heeft 100% tevredenheidsgarantie.

Zelfs nadat de tekenwerkzaamheden zijn afgerond, komen wij graag bij u langs om de bouw of verbouwing te bekijken met u. Wij bekijken samen met u de voortgang en dragen indien gewenst suggesties aan.

Persoonlijk
“Er zijn nog 5 wachtenden voor u of Een ogenblik geduld alstublieft” zult u bij ons dus nooit tegen komen. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, is het belangrijk dat wij u en uw idee helder hebben. Waarvoor dient deze bouwtekening, hoe moet het eindresultaat eruit zien? Op deze manier zorgen wij ervoor dat u, alsook uw wensen en ideeën centraal staan bij het vervaardigen van uw bouwtekening.
Dat is toch wel even iets anders dan overeenkomsten waar het contract ondertekenen en terugsturen naar een antwoordnummer het eerste en laatste klantcontact is.

   

Ervaren
Naast alle technische kennis en expertise op het gebied van bouwen, weten wij ook hoe het brein van de klant werkt. Wij hebben vele tevreden klanten alsook gesprekken met onze klanten achter de rug en wij weten, waar we het over hebben als het om ons product gaat. Wij kennen de markt, de procedures en de regelgevingen. Wij spreken uw taal en dat van alle betrokken partijen - en zo maken wij iedereen blij.

   

Geen verborgen kosten
Een reclame die luidt “Vanaf 49 euro per maand”, en uitgebreide tabellen om uw prijs te berekenen komt u bij ons niet tegen. Wij hanteren een vast tarief, die gekoppeld staat aan een vaste tijd van oplevering van uw bouwtekening.

Stel het niet uit
Ervaar alle voordelen zelf en neem vandaag nog contact met ons op.

Wilt u nog iets weten?
Op een tijdstip en manier die u uitkomen met een snel en duidelijk antwoord.

Tevredenheid gegarandeerd
In de put door de reactie van de gemeente? Met onze kennis en ervaring zoeken wij het tot de bodem voor u uit.

Het Snijpunt Bouwtekeningen en Bouwadvies Goudsbloemweg 53 1338RK, Almere / Tel: 036-5324592 / info@hetsnijpunt.nl Copyright 2016© / Algemene voorwaarden