Sinds 2000 uw betrouwbare bouwpartner!  
Service en Diensten

Bij het vervaardigen van een bouwtekening zoekt u naar een optimale combinatie van uw ideeën, kosten, wettelijke normen en technische mogelijkheden. Na een oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen worden besproken, wordt voor u een opzet gemaakt.

Om er op toe te zien dat er nauwkeurig volgens de tekeningen wordt gewerkt, kunnen wij ook toezicht houden tijdens de bouw. Eventuele problemen kunnen dan snel en adequaat worden opgelost.

Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt uiteraard veelvuldig overleg met u gepleegd.

Architecten Projecten

Een zorgvuldig ontworpen woonomgeving van de gewone man, hetzij de straat, de stad, de provincie en de relatie met het land, zorgt voor belevingswaarde.

Goede detaillering versterkt uw zorgvuldig ontworpen bebouwde omgeving. Daar zijn wij ons van bewust en die verantwoordelijkheid nemen wij als vanzelfsprekend.
Als ervaren kracht kunt u altijd een beroep op ons doen, om u te ondersteunen bij uw werkzaamheden.

Bij onze werkwijze blijft uw concept altijd voorop staan. Lees meer

Grote of kleine projecten. Renovatie of nieuwbouw.
Wij zijn van alle markten thuis en maken geen onderscheid. Alle projecten krijgen onze volledige aandacht en worden met dezelfde gedrevenheid uitgevoerd.

Om een beeld te krijgen van succesvol afgeronde projecten in zowel Nederland als Suriname kunt u hier een kijkje nemen.

  Bouwbedrijven Particulieren

Regelmatig verlenen wij onze diensten aan bouwbedrijven. Zij weten als geen ander dat een goede bouwtekening zichzelf snel terug verdient.
Het Snijpunt hecht grote waarde aan de juiste maatvoering en praktische uitvoerbaarheid. In nauw overleg met u als praktijkdeskundige, wordt het tekenwerk afgestemd op uw eigen bouwmethodiek. Dit resulteert uiteraard naar meerwaarde voor uw klanten. Lees meer

Voordat u besluit een bouwkundig tekenbureau in te schakelen, wilt u uiteraard weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Ben u op zoek naar informeel contact, een simpele werkwijze, een heldere prijsopgave en een overzichtelijk, zowel acceptabel tijdsbestek?
Lees meer

Het Snijpunt Bouwtekeningen en Bouwadvies Goudsbloemweg 53 1338RK, Almere / Tel: 036-5324592 / info@hetsnijpunt.nl Copyright 2016© / Algemene voorwaarden