Sinds 2000 uw betrouwbare bouwpartner!  
Hoe gaan wij te werk?





Een bouwtekening in 4 simpele  stappen

U houdt van simpel. Neem een potlood - De stift bestaat uit een mengsel van grafiet (een vorm van zuivere koolstof)en klei.
Tijdens het schrijven schilferen laagjes koolstof af, waardoor op het vel papier een zwart spoor wordt getrokken. Voordat er een houten huls omheen gaat, wordt de stift gedroogd en gebakken bij een temperatuur van ongeveer 1200 graden.
Dit zult u een worst wezen. Als u maar kunt tekenen of schrijven. En zo denken wij er ook over.

Daarom krijgt u in 4 simpele stappen een bouwtekening van ons.

 

Stap 1. Heeft u alle informatie betreffende uw opdracht bij u?  

U ontdekt al gauw als u wilt gaan verbouwen of bouwen, binnen of buiten Europa, dat er veel wettelijk regelingen en voorschriften zijn. Er moeten tal van zaken geregeld worden om er voor te zorgen dat het bouwproces voorspoedig verloopt.

Nadat wij een korte vragenlijst met u hebben doorgenomen, hebben wij inzicht in de bestaande situatie en uw doelstelling.

In enkele gevallen sluit onze werkwijze of planning niet aan op het uwe, ook dan kijken we samen naar eventuele alternatieven.

Stap 2. Wat wordt van u verwacht? Stap 3. Hoe snel krijgt u de bouwtekening? Stap 4. (Ver) Bouwen….!
leo

Op basis van heldere door u aangeleverde gegevens kunnen wij u vertellen over de haalbaarheid van uw plan. Indien nodig, doen wij in dit stadium ook suggesties voor geschikte bouwkundige oplossingen en kijken we uitgebreid naar onze taakomschrijving. Want indien gewenst, kunnen wij u ook het bezoekje naar het gemeentearchief of de correspondentie met de Welstand besparen. Als we samen alles op een rijtje hebben gezet ontvangt u hier een duidelijk overzicht van, tezamen met uw overeenkomst.

Nadat wij uw ondertekende overeenkomst hebben ontvangen gaan wij voor u aan het werk. Afhankelijk van de opdracht kunnen de bouwtekeningen binnen 4 weken klaar zijn. De bouwtekening wordt aangeleverd volgens uw specificaties, welke tevens terugkomen in uw overeenkomst.

Gefeliciteerd!

U heeft nu een bouwtekening van ons in uw bezit. Met deze bouwtekening kunt u in no-time aan de slag.

Het Snijpunt Bouwtekeningen en Bouwadvies Goudsbloemweg 53 1338RK, Almere / Tel: 036-5324592 / info@hetsnijpunt.nl Copyright 2016© / Algemene voorwaarden