Sinds 2000 uw betrouwbare bouwpartner!  
Wat krijgt u

Totaaloplossing
U herinnert zich uiteraard één van die momenten waarbij er in een bouwtekening, de maximale hoogte van het bouwwerk niet juist is aangegeven. Of de maatvoering niet juist is? Dat stagneert de werkzaamheden en kan uiteraard voor problemen zorgen met uw opdrachtgever.
Wij hebben gemerkt dat bouwtekeningen die geen vraagtekens oproepen voor u het werk soepel laten verlopen. Er is samen met u aan de materialen gedacht en bepaalde constructies zijn op een creatieve en bouwtechnische manier opgelost. Op deze manier  kunt u de afgesproken oplevertijd met uw opdrachtgever nakomen met andere woorden 1+1=3.

 

   
Duurzaam bouwen
Hebben uw klanten het ook over de steeds duurder wordende energienota? Of hechten uw klanten steeds meer belang aan het milieu?
Wordt van u verwacht dat u aansluiting zoekt hierop?
Klanten willen steeds meer advies met betrekking tot isolatie, energie, materialen, water en gezondheid. Uiteraard bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij willen  altijd met u klankborden of in onze portfolio van projecten voor u kijken, waar wij soortgelijke vraagstukken bouwkundig op moesten lossen. Samen staan wij sterker.
   

Netwerk vergroten
Wij ervaren het allemaal. De financiële tegenwind. Snijden in het personeelsbestand. Er bestaan altijd mogelijkheden, klanten zijn namelijk altijd op zoek naar betrouwbare bouwers. Er wordt nog steeds waarde gehecht aan het leveren van kwaliteit.
De reputatie die wij in Nederland hebben opgebouwd werkt voor ons, maar kan ook voor u werken. Als wij het niet voor elkaar doen, wie doet het dan voor ons.

 

Stel het niet uit
Ervaar alle voordelen zelf en neem vandaag nog contact met ons op.

Wilt u nog iets weten?
Op een tijdstip en manier die u uitkomen met een snel en duidelijk antwoord.

Tevredenheid gegarandeerd
In de put door de reactie van de gemeente? Met onze kennis en ervaring zoeken wij het tot de bodem voor u uit.

Het Snijpunt Bouwtekeningen en Bouwadvies Goudsbloemweg 53 1338RK, Almere / Tel: 036-5324592 / info@hetsnijpunt.nl Copyright 2016© / Algemene voorwaarden